Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

Μικροί άνθρωποι σε μεγάλες καρέκλες.


Οι ίδιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν του θεσμούς, οι ίδιοι είναι αυτοί που τους ξεφτιλίζουν.

Ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος έκανε δηλώσεις, κατά την διάρκεια επίσκεψης στο πατριαρχείο, της τραγουδίστριας Καλομοίρας, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Ο οικουμενικός πατριάρχης εξήρε τις ικανότητες (ποιες απ’ όλες;) της αοιδού, και δήλωσε ότι την καμαρώνει όταν την ακούει να τραγουδάει, και ότι θα την απολαύσουμε στο τελικό της διοργάνωσης.

Ποιος ξεφτιλίζει τι;

Όλα στο βωμό της τηλεόρασης, της εύκολης και ηλίθιας προβολής, της απαξίωσης όλων όσων διαμορφώνουν τον πολιτισμό και την ηθική. Και όλα αυτά από έναν πνευματικό ηγέτη, τον ηγέτη της ορθοδοξίας.

Εμείς Παναγιώτατε δεν θα την απολαύσουμε, ούτε την καμαρώνουμε όταν τραγουδάει, μας προκαλεί λύπη μόνο και αγανάκτηση η κατρακυλά αυτής της χώρας που ανέχεται και προωθεί τέτοια προϊόντα. Όπως αγανάκτηση μας προκαλεί και η δική σας ηλίθια συμπεριφορά. Τι καμαρώνετε Παναγιώτατε στην καλομοίρα; Πείτε το μας να το μάθουμε και εμείς.

Τι να περιμένεις άλλο από τον Βαρθολομαίο, να οδηγήσει το ποίμνιο του στην λύτρωση;
Μόνο στην αυτοκτονία μπορεί να τους οδηγήσει, υπό τους ήχους των ασμάτων της καλομοίρας, ελλείψει οράματος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τι να περιμένεις μετά από τους πολίτες αυτής της χώρας από την στιγμή που τα ΜΜΕ τους κάνουν ΤΕΛΕΙΩΣ μπετά και ο Πατριάρχης επιβραβεύει τα προϊόντα της Νέας Ελληνικής Τηλεοπτικής Δημοκρατίας;

Κανένα όραμα
Κανένας στόχος
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

[Παιδιά, συνεχίστε την ωραία δουλειά που κάνετε. Το να εκφράζονται γνώμες είναι ακόμη και στα blogs είδος εν ανεπαρκεία.]

Ανώνυμος είπε...

Ναι, η Καλομοίρα σας πείραξε!

Όταν κάθε φορά που μια ελληνική ομάδα παίζει στην Κων/πολη και πάει στον Πατριάρχη να πάρει την ευλογία του (και ανάμεσά τους πλήθος μη-ορθόδοξων παικτών που ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν εκεί) κανείς δε λέει τίποτα..

Ε βέβαια.. το ποδόσφαιρο είναι λατρεία και η Καλομοίρα καταραμένη..

Βρε ουστ...

Καλή επιτυχία στην Καλομοίρα! Ελλάδα πάλι Number one!

Ανώνυμος είπε...

Ελλάδα πάλι Number one!???

τι ακριβώς κέρδισες εσύ, εγώ και η Ελλάδα από την νίκη της Παπαρίζου, το τι κέρδιζε εκείνη το γνωρίζουμε όλοι...
Ανθή