Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

Ως γονιός θεωρώ ότι το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας που χορηγείται από το ΥΠΕΠΘ από το 2003 είναι ένας θεσμός πολύ χρήσιμος για την πιστοποίηση ξένων γλωσσών. Μας απαλλάσσει από υψηλά εξέταστρα, όπως συμβαίνει με τα εξέταστρα των ιδιωτικών φορέων μορφωτικών ιδρυμάτων πρεσβειών (Βρετανικό Συμβούλιο, Γαλλικό Ινστιτούτο, Ινστιτούτο Goethe κλπ). Είναι άλλο να πληρώνω ένα παράβολο 60 ή 70 ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο ανάλογα με το επίπεδο της ξένης γλώσσας στο οποίο εξετάζονται τα παιδιά μου - γνωρίζοντας ότι αυτό λειτουργεί όχι μόνο ανταποδοτικά σε γενικότερο οικονομικοκοινωνικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο εξοικονόμησης - και άλλο να πληρώνω 150 ή 170 ευρώ αντίστοιχα και ανάλογα με το επίπεδο της ξένης γλώσσας στα μορφωτικά ιδρύματα των πρεσβειών.

Να αναφέρω ότι το ΥΠΕΠΘ χορηγεί το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας στην Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, στα επίπεδα Α1 & A2, B1 & B2 ( είναι το επίπεδο Καλής Γνώσης της Γλώσσας ή Lower όπως το γνωρίζουμε ) και το Γ1 (Πολύ Καλή Γνώση της Γλώσσας ή Advanced). Το Γ2 που είναι το επίπεδο Proficiency δεν δίνεται παρά το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο της Αθήνας το έχει προαναγγείλει ότι θα το έδινε το 2006 εδώ είναι και το link με το κείμενο.

Εδώ βγαίνει το ΥΠΕΠΘ το 2006 και αναφέρει ότι το Πανεπιστήμιο της Αθήνας δεν έχει έτοιμες τις προδιαγραφές του επιπέδου Γ2 το link είναι εδώ, τη στιγμή κατά την οποία το Πανεπιστήμιο της Αθήνας δίνει το επίπεδο το Γ1 το 2006, δίνει το επίπεδο Β1 το 2007, και τέλος δίνει τα επίπεδα Α1 και Α2 τον Μάη του 2008. Άρα το Πανεπιστήμιο δε φαίνεται να έχει πρόβλημα να δίνει επίπεδα, ενώ το Τμήμα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας του ΥΠΕΠΘ έχει να βγάλει ανακοίνωση από το 2006 για να μας διαφωτίσει τι γίνεται με το επίπεδο Γ2. Δεν το οφείλει στους φορολογούμενους πολίτες που τους πληρώνουμε και τον μισθό τους;

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

Είναι αληθινή η φημολογία ότι το ΥΠΕΠΘ δέχεται πολλές ισχυρές πιέσεις από εμπορικά ενδιαφερόμενους φορείς να μη χορηγήσει το επίπεδο Γ2 γιατί θα χαθεί πολύ πελατεία που θα στραφεί στο συγκεκριμένο επίπεδο του ΥΠΕΠΘ, αφού θα είναι οικονομικά συμφερότερο; Είναι αλήθεια ότι επιστημονικοί σύλλογοι πτυχιούχων ξενόγλωσσων καθηγητών βρίσκονται στα δικαστήρια με το ΥΠΕΠΘ γιατί το τελευταίο θέλει να δίνει διδακτική επάρκεια στους κατόχους του Γ2 καταργώντας ουσιαστικά τα Τμήματα των Ξένων Γλωσσών;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ;

Γονιός είμαι και μεγάλος άνθρωπος, και δε θέλω να πιστέψω το ράδιο αρβύλα. Ας βγει το περί ου ο λόγος τμήμα με τον διευθυντή του να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΣΕΡΓΙΟΣ Φ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!
ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΣΕΛΕΤΕ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ....
Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ....!!

ΟΠΩΣ ΕΧΙΕΙ ΗΔΗ ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΕ ΑΕΙ –ΤΕΙ»...

http://press-gr.blogspot.com/2007/07/blog-post_5632.html

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΕΤΕ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΣΕΛΕΤΕ. Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!
ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ !!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΩΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ Η κ. ΕΛΕΝΗ ΡΑΙΚΟΥ Η... ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.... ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ......
ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΙ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΤΑ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ!!

ΕΡΩΤΗΜΑ: ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΥΗ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ 8ο ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΥΠΗΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ «ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ? ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ?
ΠΡΙΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ «ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.

1.Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ «ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ» ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ – ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

2.ΚΑΙΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

3.

Η κ. Εύη Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ), Υπουργείο Παιδείας.

(Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)



ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ


ΕΠΕΙΔΗ Ο "ΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ" ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ "ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ.



ΗΔΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ (Αρ. 2900/8-5-2007) ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΙΔΙΑ «ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ «ΑΠΑΤΗ» ΕΚΛΟΓΗΣ.



Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.!!!

Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΗ» ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!.

Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία.

ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ «ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ «ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ...ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ !!!!

ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ» ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ (Αρ. 2900/8-5-2007).

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ

RE 207315818 GR

THΣ 14-07-2007 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.



ΣΚΑΝΔΑΛΟ – καταγγελια ΓΙΑ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

Με την «εκλογή» κ. Μπότσαρη Εύης της Συμβούλου της κ. Γιαννάκου.

Η «υπεύθυνη» αξιολόγησης – επιμόρφωσης 5.000 εκπαιδευτικών και «υπεύθυνη» ευρωπαϊκών προγραμμάτων και αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου έχει εκλεγεί παράτυπα καθηγήτρια (δεν είχε την προϋπηρεσία 7 ετών)!!

Ταχύτατη και σκανδαλώδης η ανέλιξη των φίλων της υπουργού κυρίας Μαριέττας Γιαννάκου

Η κ. Μπότσαρη είναι το κέντρο του παραεκπαιδευτικού κυκλώματος στο τρίγωνο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Ασπαιτε, Υπουργείο Παιδείας.

(Χορός εκατομμυρίων ευρώ, διασπάθιση ευρωπαϊκού χρήματος, έρευνες που δεν έγιναν ποτέ και πουθενά, μοίρασμα θέσεων, εκβιασμοί, παραγωντισμός, εκπαιδευτική μαφία)

«Πολλοί έφαγαν από την πίτα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της «Τζόανς Κόλινς», όπως ονομάζεται χαϊδευτικά η κ. Μπότσαρη, και δεν μιλάνε»

Καλούνται οι έντιμοι βουλευτές, δικαστές, δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί όπως και η ευρωπαϊκή κοινότητα και η εφορία να παρέμβουν για να σταματήσει ο κατήφορος της Παιδείας.

Παρακαλούμε τους δημοκρατικούς βουλευτές να καταθέσουν επερώτηση στη βουλή και να ζητήσουν όλα τα έγγραφα εκλογής της κ. Μπότσαρη και των λοιπών καθηγητών στην ΑΣΠΑΙΤΕ την τελευταία τριετία. Θα βρεθούν μπροστά σε πλήθος παρατυπιών.

πολύ ακόμα στην αντιπολίτευση...

Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ σύζυγος τουκ. Χαρ. Μπότσαρη, (αυτός έδωσε στοιχείαα για τον κ. Γ. Παπακωσταντίνου τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, παλαιός και στενός φίλος της κυρίας Γιαννάκου ”ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ» κατευθείαν στη βαθμίδα της καθηγήτριας με γνωστικό αντικείμενο Εκπαιδευτική Ψυχολογία στην Ανωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ στο Μαρούσι η οποία έχει και Παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα και Κρήτη), μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2004.



Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝ ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΣΠΑΣΗ» ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ.



«ΕΚΛΟΓΗ» κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑΣ


Χρήσιμες – κρίσιμες ημερομηνίες


α. ΦΕΚ προκηρυξης θέσης στην ΑΣΠΑΙΤΕ 24/07/2003 και έληγε σύμφωνα με την ΑΣΠΑΙΤΕ στις 19 / 09/ 2003 αντί στις 24.10.2003 γιατί μεσολαβεί ο Αύγουστος που είναι κλειστά τα πανεπιστήμια!!

Από αυτό και μόνο το γεγονός η εκλογή είναι παράνομη και παράτυπη!!


β. "Εξελέγη" η κ. Μπότσαρη με Πραξη του ΔΕ σχολής 11/27.2.2004 (επί υπηρεσιακής κυβέρνησης, αν είναι δυνατόν, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2004 που έγιναν στις

7 / 03/2004. Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές και με επίγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ χάνει και στη Σχολή ¨κυβερνούσε” ο γνωστός παρακρατικός κ. Ψυχογιός).

Η ορκομωσία της κυβέρνησης Καραμανλή και της κ. Γιαννάκου έγινε στις 10/03/2004


γ. ΦΕΚ διορισμου της κ. Μπότσαρη 90/07.04.2004 με ημ. κυκλοφοριας 14/04/2004 ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ το υπογράφει η κ. Γιαννάκου και όχι υπουργός του ΠΑΣΟΚ όπως πολλοί κακόβουλα διαδίδουν!!

δ. φεκ. Διορισμού ης κ. Μπότσαρη ως Αντιπροέδρου του Παιδεγωγικού Ινστιτούτου 15/04/2004 (μια μέρα μετά το διορισμό της ως καθηγήτρια και πριν αναλάβει υπηρεσία ως καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ (που έγινε αυτό στις 24/04/2004)!!!!!


Από τις 15/04/2004 έως τις 24/04/2004 ήταν ακόμα καθηγήτρια δευτεροβάθμιας ΠΕ 017ως πτυχιούχος ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ κάτι που το είχε αποκρύψει κατά την εκλογή της και εμφανιζόταν ως μαθηματικός!!


ΕΠΙΣΗΣ Ο κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΕΕΚ 29.3.2004


Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - ΜΑΚΡΗ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ 7/4/04 (ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΧΟΛΗΣ 11/27-2-04)ΦΕΚ 90
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓ. ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ 15-4-04 ΦΕΚ 133
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ -ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗ Β΄Δ/ΝΣΗ ΔΕ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΕ 17 (ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΑΣΕΤΕΜ)- ΣΤΙΣ 27-4-04

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙ !!!! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΣΕΤΕΜ /ΣΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ.

ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ!!!


Η ορκομωσία της κυβέρνησης Καραμανλή και της κ. Γιαννάκου έγινε στις 10/03/2004.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΦΑΝΩΣΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΌ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ.

ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΕΙ Η κ. ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ Ή ΑΝΑΠΕΜΠΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ Η κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΝΩ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ !!! ΘΑΥΜΑ!!!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΚΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΜΟΥΛΑΔΟΥΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΑΦΟΥ «ΕΣΚΥΨΕ» ΣΤΟ ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ), ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΕΛΓΧΟ ΑΝΑΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΑΥΤΗ). ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ??!!!





2. Καταγγελίες που έχουν γίνει βέβαια, λένε ότι προκύπτει μεγάλο νομικό πρόβλημα με την εκλογή της, για τις προϋποθέσεις της διδασκαλίας και συμμετοχής σε ερευνητικά προγράμματα επί επταετία που απαιτούσε η εκλογή της. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η απόσπασή της στη Φιλοσοφική από μόνη της δεν αποτελεί στοιχείο «προϋπηρεσίας εκλογιμότητας» αν δεν είχε ειδική σύμβαση με κάποιο ερευνητικό πρόγραμμα. Για να στοιχειοθετηθεί η απόσπασή της ως «προϋπηρεσία εκλογιμότητας» θα έπρεπε να είχε ειδική αμοιβή από τον ειδικό λογαριασμό του πανεπιστήμιου. Αν η κ. Μπότσαρη θέλει να αποδείξει την νομιμότητα της εκλογής της ας δώσει στη δημοσιότητα τη βεβαίωση, ότι αμειβόταν από τον ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου κατά τον χρόνο απόσπασής της στη Φιλοσοφική. Η απάντηση βρίσκεται στον ειδικό λογαριασμό του Πανεπιστημίου (οδός Χρήστου Λαδά) και όχι στη Φιλοσοφική, από την οποία μπορεί να απέσπασε κάποιο χαρτί!!!

3. Ουδείς έχει δει τα πιστοποιητικά «προϋπηρεσίας εκλογιμότητας» της κ. Μπότσαρη εκτός από δύο μέλη της εισηγητικής επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ, τα οποία λειτούργησαν προφανώς μετά από παρέμβαση μεσαίου παράγοντα υπουργείου που ήθελε, όπως ακούγεται, ως αντάλλαγμα να διασφαλίσει το προσωπικό του μέλλον χωρίς να τον ενδιαφέρει το μέλλον της εκπαίδευσης. Τα ίδια μέλη της εισηγητικής επιτροπής της ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ στην περίπτωση της κ. Μπότσαρη εισηγούνται να εκλαμβάνεται ως «προϋπηρεσία εκλογιμότητας» η απόσπαση εκπαιδευτικού στο Πανεπιστήμιο, σε άλλες κρίσεις εισηγούνται το αντίθετο. Δεν πρέπει να συγχέεται η προϋπηρεσία ενός εκπαιδευτικού από την «προϋπηρεσία εκλογιμότητας» που διέπεται από ειδικούς νόμους και στη περίπτωση αυτή των ΤΕΙ. Στη συνέχεια ο μεσαίος παράγοντας του υπουργείου έχασε τον έλεγχο και κανείς δε μπορούσε να σταματήσει το «παρακπαιδευτικό κύκλωμα» και ειδικά αυτοί που είχαν ήδη υπογράψει και είχαν ήδη παγιδευτεί!!

4.Στην συνέχεια, με την υπουργοποίηση της κυρίας Γιαννάκου, η κ. Μπότσαρη ανέλαβε τις θέσεις αντιπρόεδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, πρόεδρου του Τμήματος Αξιολόγησης και επιμόρφωσης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (ΟΕΠΕΚ). Επίσης, τώρα έχει σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και διδάσκει και στο ΕΑΠ!!! Μεγάλες μάσες!!!


4. Ακόμη, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η κ. Μπότσαρη, έχει οριστεί υπεύθυνη πολλών ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΝ είναι σχετικά με το αντικείμενό της. Συγκεκριμένα ορίστηκε πρόεδρος και συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας Ευρωπαϊκού Προγράμματος (Υποέργο 2: Προγράμματα σπουδών) με θέμα την εκπόνηση των γενικών αρχών των προγραμμάτων σπουδών για την εκπαίδευση των επιμορφωτών και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως 86, 23 Νοεμβρίου 2006), συντονίστρια της ομάδας εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο του «Υποέργου 1: Λειτουργία και υποστήριξη της εκπαιδευτικής πύλης του υπουργείου Παιδείας (ΦΕΚ134, 29 Δεκεμβρίου 2006), μέλος της γνωμοδοτικής επιτροπής για την αξιολόγηση της πρότασης με τίτλο «Προγράμματα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ» (ΦΕΚ 114, 13 Δεκεμβρίου 2006), κριτής και αξιολογητής των προτάσεων για την επιμόρφωση 5.000 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις μαθησιακές δυσκολίες (ΦΕΚ 87, 23 Νοεμβρίου 2006).

6. Ακόμη είναι υπεύθυνη για το Κοινοτικό Πρόγραμμα «προώθηση και βελτίωση της εκπαίδευσης και της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης» του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.


Παρατηρήσεις στην "ΕΚΛΟΓΉ" της κ. Μακρή – Μπότσαρη Εύης



1. Η προκήρυξη της θέσης έγινε καλοκαίρι και έληγε αρχές Σεπτεμβρίου πράγμα που μείωνε τα χρονικά όρια ενημέρωσης τυχόν άλλων υποψηφίων.

2. Δε δόθηκε ένας μήνας παράταση όπως γίνεται συνήθως στα Πανεπιστήμια αφού κλείνουν ένα μήνα το καλοκαίρι. Επομένως η εκλογή είναι παράνομη!!

3. Η ανωτέρω υποψήφια ουδέποτε εξελέγη λέκτορας ή επίκουρος ή αναπληρωτής αλλά εξελέγη ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ παραμονές των τελευταίων βουλευτικών εκλογών, γεγονός που εγείρει πολλά ερωτήματα σε πολλούς και λόγω της διαδρομής που η ίδια ακολούθησε!!

4. Πολλοί αναρωτιούνται αν η ανωτέρω υποψήφια είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών για να εκλεγεί καθηγήτρια όπως απαιτεί η νομοθεσία των ΤΕΙ, όπου εμπίπτει η ΑΣΠΑΙΤΕ ή είχε προϋπηρεσία ΜΟΝΟ 5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (και άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.

5. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΣΤΑΡΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!



Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 της προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη αλληλοεπικαλύπτονται πλήρως.



Σήμερα η κ. Μακρή – Μπότσαρη Εύη κατέχει τις θέσεις:



1. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ στην ΑΣΠΑΙΤΕ Αθηνών (πρώην ΣΕΛΕΤΕ)

2. Αντιπρόεδρος του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ (ΠΙ)

3. Πρόεδρος του τμήματος αξιολόγησης και επιμόρφωσης του ΟΕΠΕΚ (Οργανισµού Επιµόρφωσης Εκπαιδευτικών)

Διαχειρίζεται όλα τα πακέτα που αφορούν την επιμόρφωση δηλ. πάνω από 32.000.000 Ευρώ (με Συγχρηµατοδότησηαπό το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (Ε.Κ.Τ.)

(Μα καλά αυτοί οι Ευρωπαίοι δεν στέλνουν κανέναν ελεγκτή να δει το φαγοπότι;)

4. Σύμβουλος στην Υπουργό Παιδείας κ. Γιαννάκου.

Από τη θέση αυτή επηρεάζει και την εκλογή νεότερων καθηγητών αλλά και αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ.

5. και σύμβαση 407 με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και καθηγήτρια στο ΕΑΠ!!

Επειδή δεν προλάβαινε, μας λένε,να κάνει τα μαθήματα εκεί , μαθαίνουμε- με κάθε επιφύλαξη- ότι τα μαθήματά της τα έκανε άλλη που πρόσφατα αμείφθηκε για την "βοήθεια" με το να εκλεγεί Επίκουρος(η) Καθηγήτρια στην ΑΣΠΑΙΤΕ!!!



7. Ο κ. Χαρ. Μπότσαρης, μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, παλαιός και στενός φίλος της κυρίας Γιαννάκου έχει οριστεί από τις πρώτες ημέρες της υπουργοποίησής της ως πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), ενώ πρόσφατα μετακινήθηκε στο νεοσύστατο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας στο μάθημα της Επιχειρησιακής Ερευνας, που αποτελεί και το αντικείμενό του. Ο κ. Μπότσαρης ήταν καθηγητής πρώτης βαθμίδας από το 1991 στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, αλλά αποφάσισε να μετακινηθεί στο Πανεπιστήμιο της Στερεάς Ελλάδος. Πρόκειται για νεοσύστατο ίδρυμα που διοικείται από διοικούσα επιτροπή διορισμένη από το υπουργείο Παιδείας ώσπου να αποκτήσει την αυτοδυναμία του.



ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ.

ΝΟΜΟΙ

Καθηγητή ΤΕΙ ν.1404/1983 (μετά την τροποποίηση με το ν. 2909/2001)

«α) Επτά τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας, από τα οποία δυο τουλάχιστον να έχουν διανυθεί σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων παραγωγικών μονάδων, ή, αναλόγως με τη φύσης της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα η συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων , αντιστοίχων, σε κάθε περίπτωση, με το επιστημονικό επίπεδο και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία έτη αυτοδύναμη διδασκαλία, στην οποία περιλαμβάνεται τεκμηριωμένη συμβολή στη διαμόρφωση δυο τουλάχιστον μαθημάτων. Η διδασκαλία αυτή πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί στο γνωστικό αντικείμενο του τομέα, μετά από την απόκτηση του διδακτορικού διπλώματος και σε Πανεπιστήμια ή ΤΕΙ ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού»

(άρθρο 15 παράγραφος 4) (όπως ίσχυε πριν τροποποιηθεί με το ν. 2621/1998 και το άρθρο 7. του ν. 2909/2001)
«Τα ελάχιστα προσόντα που απαιτούνται ….είναι τα ακόλουθα:…..
ιιι) Επτά (7) έτη επαγγελματικής δραστηριότητας, κατάλληλου επιπέδου από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος, μη συνυπολογιζόμενου του χρόνου σπουδών για τη λήψη του απαιτούμενου διδακτορικού διπλώματος. Από τα οποία μέχρι τρία (3) έτη μπορεί να αντικατασταθούν με διδακτικό έργο σε εκπαιδευτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εσωτερικού ή αναγνωρισμένα αντίστοιχα ιδρύματα εξωτερικού.»
------------------------------------------
Σύμφωνα με πολλούς εκπαιδευτικούς συνολικά τα έτη προυπηρεσίας της κ. Μπότσαρη είναι 5έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες και όχι 7 όπως απαιτεί ο νόμος!!
Οπίνακας που ακολουθεί στη επόμενη σελίδα είναι απκαλυπτικός και αντιστοιχεί στις αναφορές στα πρακτικά της εκλογής της κυρίας Μπότσαρη.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ
Σε συνάρτηση με τα πρακτικά της εκλογής της
(Από ομάδα εκπαιδευτικών)


«στο χρονικό διάστημα από 01/09/1996 μέχρι 31/08/2003 (διάρκεια 7 ετών) περιλαμβάνονται 3 έτη αυτοδύναμης διδασκαλίας, η οποία διανυθεί στη Σχολή Ικάρων (1996-2003) και στο ΕΑΠ (22/01/2000 – 22/01/2002)

Τρία έτη αυτοδύναμη (ΟΚ)

Τα 7 έτη (01/09/1996 μέχρι 31/08/2003) περιλαμβάνουν επίσης τη συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα και μη επικαλυπτόμενα χρονικά ερευνητικά προγράμματα συνολικής διάρκειας ίσης με 2 έτη – 1 μήνα – 7 ημέρες. Η συμμετοχή αυτή προκύπτει ως εξής: ( ακολουθεί ο πίνακας)
2 έτη – 1 μήνα – 7 ημέρες (ΟΚ)

ΣΥΝΟΛΟ
5 έτη – 1 μήνα και 7 ημέρες (ΟΚ)

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή της υποψήφιας στα προγράμματα …..έχει γίνει σε χρονικά διαστήματα που δεν επικαλύπτονται ούτε μεταξύ τους ούτε με την αυτοδύναμη διδασκαλία στη Σχολή Ικάρων και το ΕΑΠ
ΨΕΥΔΕΣ

(1996-2003) Σχολή Ικάρων

(22/01/2000 – 22/01/2002) ΕΑΠ

προγράμματα: ΕΚΠΑ

19-10-1998 ως 12-02-1999

22-02-1999 ως 30-09-1999

11-10-1999 ως 21-01-2000

01-02-2002 ως 28-06-2002

01-02-2003 ως 15-06-2003

16-06-2003 ως 28-07-2003 ΓΓΕΤ


ΟΛΑ ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ στην Ικάρων η το ΕΑΠ

Τα χρονικά διαστήματα από 01/09/1996 μέχρι 31/08/2003 που δεν καλύπτονται από την τριετή αυτοδύναμη διδασκαλία και από τη συμμετοχή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα, καλύπτονται από την (1) απόσπαση της υποψήφιας στο Τομέα Φ.Π.Ψ, η οποία εκτίθενται από 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 (2) και κατά τη διάρκεια της οποίας η υποψήφια πρόσφερε (3) διδακτικό, ερευνητικό και λοιπό έργο. Η προσφορά τεκμαίρεται από σχετικές βεβαιώσεις και από κοινές δημοσιεύσεις της υποψήφιας με μέλη ΔΕΠ του Τομέα αυτού

1. Η απόσπαση στα ΑΕΙ των εκπαιδευτικών γίνεται με βάση το άρθρο 16 παρ. γ ν. 1566/85.

Το έργο του είναι επικουρικό (πρακτικές φοιτητών, γραμματεία κλπ.)

2. Τα χρονικά διαστήματα 01-09-1997 μέχρι 31-08/2003 επικαλύπτουν πλήρως τα παραπάνω χρονικά διαστήματα.

3. Ήταν μέλος ΔΕΠ ή αποσπασμένη; (Όχι!!)


Η κ. ΡΕΠΠΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ:

ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ (3) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ


Επομένως όταν η απόσπαση στοιχειοθετείται από τα σχετικά πιστοποιητικά που τεκμηριώνουν και την πραγματοποίηση ερευνητικού έργου, η απόσπαση υπολογίζεται ως επαγγελματικό έργο.
Εδώ η κ. ΒΑΙΝΑ ΕΙΤΕ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ. Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Δεν είχε σύμβαση 407 ή άλλη!!





ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

(7 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΡΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΤΕ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ

Δεν μπορεί να εκληφθεί ως "προϋπηρεσία" σύμφωνα με τον νόμο η απόσπαση της κ. Μπότσαρη στην Φιλοσοφική!! Είχε σύμβαση 407 ή άλλη; Ακόμα και αν έβαλε το όνομά της σε κάποιες εργασίες αυτές λογίζονται μόνο ως δημοσίευση και όχι ως προϋπηρεσία. Έχει λάβει κάποια ιδιαίτερη αμοιβή με ειδική σύμβαση με κάποιο πρόγραμμα κατά το διάστημα της απόσπασή της στη Φιλοσοφική; Αν δεν έχει τότε δεν στοιχειοθετείται προϋπηρεσία.

ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ

Η κ. Μπότσαρη ΔΕΝ είχε την προαπαιτούμενη προϋπηρεσία των 7 ετών, σύμφωνα με πολλούς εκπαιδευτικούς, αλλά ΜΟΝΟ 5 έτη 1 μήνα και 7 ημέρες (άρα ΔΕΝ μπορεί να εκλεγεί στη βαθμίδα του Καθηγητή)!!!.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΑΘΗΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ κ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ…



12. Καλείται η ευρωπαϊκή κοινότητα να ελέγξει τη νομιμότητα εκτέλεσης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων που «διευθύνει» η κ. Μπότσαρη Στο Παιδαγωγκό Ινστιτούτο και στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Θα ήταν και πιο έντιμο και από την ίδια «να αποσυρθεί» τώρα, αφού γνωρίζει το «πως εξελέγη»

Είναι κοινό μυστικό ότι ΑΣΠΑΙΤΕ τείνει να γίνει το προπύργιο της συντηρητικής εκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης "εκλέγοντας ή τοποθετώντας" σε αυτήν άτομα που εφαρμόζουν πιστά την πολιτική της, όπως η κ. Μπότσαρη και ο κ. Ψυχογιός.

Ας αρχίσει το γκρέμισμα της συντηριτικής πολιτικής στην παιδεία από την ΑΣΠΑΙΤΕ.


ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ

RE 207315818 GR

THΣ 14-07-2007 ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ



Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
739551
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ

από ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 5:41μμ, Κυριακή 22 Ιουλίου 2007
(Τροποποιήθηκε 3:58πμ, Τρίτη 24 Ιουλίου 2007)
Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο: aspetekaxrimakisjmzqwm.pdf (application/pdf)

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ "κάρφωσε" τον Γ. Παπακωσταντίνου τον Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση της συζύγου του στα Ι.Ε.Κ. .

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ



Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ Ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΣΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ





Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ ο πρόεδρος του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης(ΟΕΕΚ) μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ "ΕΚΛΟΓΗΣ" ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΜΑΚΡΗ "ΦΙΛΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ" ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ "ΚΆΡΦΩΣΕ" τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, τον γιο του κ. Γερ. Αρσένη και την τότε διευθύντρια του γραφείου του κ. Π. Ευθυμίου



Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ "ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ / ΣΕΛΕΤΕ

"ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ......"










Με τιμή

ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ



ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ !!
ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ"
ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!
14-07-07
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ



http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=656373

-----------------------------

Χρήσιμα τηλέφωνα

www.aspete.gr

210 2823246

http://www.pi-schools.gr





744470
ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ

από ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΤΕΣ 5:20μμ, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007


ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ.


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΟ


RE 2074693550 GR


THΣ 3-04-2007


ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΗ "ΧΑΘΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΠΛΗΝ Μ. ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ Β. ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΛΛΩΝ) !!
ΝΕΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗ "ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ"
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !! ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ"!!

Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ.
ΑΣ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΑ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΝΑ ΣΑΣ «ΧΑΡΙΣΕΙ ΘΕΣΕΙΣ» ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΟΥΤΕ Ο «ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!

ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΟΥΣ

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ!!
3-04-2007
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=656373
-----------------------------
Χρήσιμα τηλέφωνα
www.aspete.gr
210 2823246
http://www.pi-schools.gr



a



744541
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ

από ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΤΕΣ 7:31μμ, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΦΙΛΗ ΜΕΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!

ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΝΑ «ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ» ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ «ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ !!

ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ....ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ... Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Η «ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ» ΔΕ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ...

Η ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ»!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ!!

ΑΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΤΕΤΟΙΑ «ΦΑΤΣΑ ΧΩΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!!

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ !!!

Υ.Γ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ www.google.gr ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ

ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ + ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ + ΜΑΡΙΑ ΒΑΙΝΑ + ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ + ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ = ΠΑΡΑΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ : ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!

ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=739549


Υ.Γ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ www.google.gr ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΩΤΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΕΞΕΙΣ - ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ