Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Εξέπνευσε ο 17χρονος

Άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγο ο 17χρονος μαθητής από τον πύργο της Ηλείας, που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα, και είχε την ατυχία να ζει στην χώρα αυτή.

Μια νέα ζωή χάθηκε εξ’ αιτίας αυτού που ονομάζουμε Ελληνικό κράτος, κατ’ ευφημισμό βεβαία.

Αυτό το κράτος είναι εγκληματίας Συνειδητά και χωρίς κανένα οίκτο σκοτώνει. Σκοτώνει νέα παιδιά που είχαν την ατυχία να γεννηθούν και να ζουν σ' αυτό τον τόπο.

Στον τόπο που το ατομικό συμφέρον στέκι πιο ψηλά από την ανθρώπινη ζωή.

Άφησε την τελευταία του πνοή ο 17χρονος που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα. Λόγω έλλειψης μικροβιολόγου στο νοσοκομείο του Πύργου, δεν έγινε δυνατή η έγκυρη διάγνωση της νόσου. Μετά την επιδείνωση της κατάστασης του αναζητήθηκε κρεβάτι στην εντατική, όπου δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί στο νοσοκομείο της Πάτρα. Έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Ένας νέος άνθρωπος χάθηκε. Χάθηκε όχι μόνο εξαιτίας της αδιαφορίας κάποιον, αλλά και εξαιτίας της επιλογής των υπευθύνων να δολοφονούν χωρίς να νοιάζονται για τους πολίτες της χώρας.

Όλοι γνωρίζουν τι γίνεται στα νοσοκομεία , οι πολιτικοί το ξέρουν , το κράτος το αποδέχεται, η επιλογή είναι συνειδητή και σκοτώνει. Σκοτώνει νέα παιδιά, σήμερα ο 17χρονος αύριο εσείς.

Καμία αιδώ , καμία ενοχή. Το κράτος και οι λειτουργοί του σκοτώνουν.

Καραγκιόζηδες, υπουργοί της πλάκας όπως ο Αβραμόπουλος στρογγυλοκάθονται στις καρέκλες τους, με μόνο μέλημα την νομή της εξουσίας, πατάνε στην πλάτη ενός λαού που καθημερινά τον δολοφονούν.

Πως μπορείτε και ζείτε με τόσο αίμα στα χέρια σας, χασάπηδες;

1 σχόλιο:

Theodore είπε...

Mολις εγραψα ενα κομματι για ενα αλο βλογ, σχετικο με θεμα υγειας και ειμαι φτιαγμενος.
Το ζητημα ειναι οτι οπου βαλει το κρατος το χερι του, τα κανει σκατα.Τελεια και παυλα.
Το Πασοκ, νομιζε οτι βαζοντας το στα Νοσοκομεια, που ηταν πριν, νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου,θα ελυνε το προβλημα, ενα στην πραξη τα διελυσε ολα.
Εβαλε τους λυκους, συνδικαλιστες τους λενε αν δεν το ξερετε, να φυλανε τα προβατα.
Αυτοι, το μονο που ξερουν, ειναι να ζητανε λεφτα και προσληψεις.
Παλαιοτερα, τα νοσοκομεια, δεν ειχαν περισσοτερα λεφτα, αλλα ειχαν πρωτα πρωτα ανθρωπια.Που τωρα, ειναι εν ανεπαρκεια.Τωρα σε κοιτανε στα χερια για λεφτα.
Και οι γιατροι, προσλαμβανονται χωρις τα καλυτερα προσοντα και οπου μπορουν, το φακελλακι τους το ζητουν.
Αποκοντα και οι νοσοκομες, που βλεποντας και το χρημα να κυκλοφορει, η απλωνουν κι αυτες το χερι, η κανουν λευκη απεργια.
Τι το ψαχνετε;
Και το κρατος βεβαια, κανει την κοροιδα, κοβοντας απ οπυ μπορει, για να τα δωσει στα δικα μας παιδια, που βεβαια, δεν πανε στα Νοσοκομεια, που ειναι ζορικη δουλεια.