Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

Φαντάσματα απ’ το Παρελθόν…Βρικολακιάζουν

Γιατί αυτοί που πλούτισαν από την Πολιτική έχουν όνομα.

Στην Ελλάδα η λήθη, η αμνησία, είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος για να σκεπάσεις ένα ζήτημα. Την χρησιμοποιούν όλοι και σε κάθε περίσταση.
Στην έξαρση του φαινόμενου όλοι κρατάνε αποστάσεις και υστέρα όταν καταλαγιάσουν τα πράγματα, και συμφέρει και τους κρατούντες, τότε αποκαθίσταται το άτομο που είχε εμπλακεί με κάποιες ενέργειες όχι και τόσο διάφανες.

Παρτε για παράδειγμα τον Κύριο Νεονάκη, τελικά είναι ή δεν είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ;
Ρωτάμε γιατί μας κάνει εντύπωση η δραστηριοποίηση του τελευταία, και αναρωτιόμαστε.
Έγινε τελικά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, όπου καταληστευτήκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού; Ή μήπως όλα αυτά ήταν διαδόσεις;

Ρωτάμε γιατί το συγκεκριμένο άτομο την εποχή της έξαρσης του χρηματιστηρίου, ήταν μέλος του Εκτελεστικού γραφείου του Κόμματος, και Επενδυτής, ή καλυτέρα trader, δηλαδή τζογάριζε τα χρήματα του σε καθημερινή βάση. Ήταν δε και πολύ καλός, σε σημείο που τα 150 εκατομμύρια δραχμές που αρχικά επένδυσε, κατέληξαν μετά από επιτυχημένες κινήσεις, που μόνο αυτός προέβλεψε και μερικοί άλλοι που τα τσέπωσαν, να αυγατίσουν και να γίνουν 22 δις δραχμές .
Ασύλητα νούμερα πραγματικά , 22 δις δραχμές, κάπου 66 εκατομμύρια ευρω από αρχικό κεφάλαιο 420.000 χιλιάδων ευρω.

Και αυτό το άτομο προαλείφεται και πάλι για να μας εκπροσωπήσει να έχει λόγο στα πολιτικά δρώμενα, μιας και ποτέ δεν έδωσε λόγο στην δικαιοσύνη για τα άλλα του δρώμενα. Ούτε ηθικά ένοιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό που καταστράφηκε οικονομικά, ενώ άλλοι, όπως αυτός, έγιναν δισεκατομμυριούχοι από τα χρήματα που του ληστευσαν.

Αυτά γιατί κάποιοι θυμούνται ακόμα…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ. ΜΑΥΡΗ ΜΑΦΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Yeah, yeah, yeah, George the one and only, με παλιά λαμόγια θα κάνει την νέα αρχή