Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Ο Τούρκος «πατριώτης» του ΛΑ.ΟΣ πήγε την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο

Πουλάνε πατριωτισμό με "Τούρκους" υποψηφίους.


Ο υποψήφιος του ΛΑ.ΟΣ στις τελευταίες εκλογές στο νομό Ξανθής Ιμαμ Αχμέτ, προσέφυγε το 2003 στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της Ελλάδας.

Θεωρεί όπως αναφέρει στην προσφυγή του, τον εαυτό του μουσουλμάνο μέλος της τουρκικής μειονότητας Θράκης.
Είχε πρωτοστατήσει στα γεγονότα με το κάψιμο των Ελληνικών βιβλίων που απέστειλε στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης το Ελληνικό υπουργείο παιδείας.
Το υπηρεσιακό συμβούλιο του νομού έκρινε ότι « Δρούσε κατά των συμφερόντων του έθνους ...υπακούοντας σε ξένα ανθελληνικά κέντρα...».
Στην προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο, ανέφερε ότι ο λόγος της διώξεις του ήταν η ιδιότητα του που είχε ως μέλος της Τουρκικής μουσουλμανικής μειονότητας Θράκης.

Και όμως ενώ το γνώριζε αυτό ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης τον δέχτηκε ως υποψήφιο στο κόμμα του. Παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις παραιτήσεις των συνυποψήφιων του ΛΑ.ΟΣ στην Ξανθή για το θέμα αυτό.

Για την συμμετοχή του "Τούρκου μουσουλμάνου" , όπως αυτοπροσδιορίζεται, στο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ , παραιτήθηκαν από τον συνδυασμό οι 3 Έλληνες υποψήφιοι σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για την προκλητική και ανθελληνική στάση του Ιμαμ Αχμέτ. Καταδικάζοντας με αυτό τον τρόπο την ενέργεια να τον συμπεριλάβει ο πρόεδρος του κόμματος στους συνδυασμούς.

Εντύπωση πάντως μας προκαλεί η αναντιστοιχία των λόγων του κ. Καρατζαφέρη, και των κορόνων περί πατριωτισμού, με τα έργα του, και τις επιλογές του, και την συμμετοχή «Τούρκου μειονοτικού» όπως ο ίδιος δηλώνει, στο πρόσφατο ψηφοδέλτιο του ΛΑ.ΟΣ.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να ήταν μόνο αυτό ο χουντικής προέλευσης πρέσβης του στην ευρωβουλή κ. Γεωργίου δεν αποκαλεί συνεχώς τα Σκόπια Μακεδονία; Ούτε καν Φύρομ ο αθεόφοβος...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΠΟΜΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Η ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ;. ΗΜΙΑΙΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες , ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει χάσει τον κυρίως έλεγχο μέσα στ κόμμα που αυτός δημιούργησε. Κουμάντο κάνουν τα καραμπινάτα δεξιά λαμόγια που κατάφεραν να διεισδήσουν στον μηχανισμό του κόμματος, κι όποιος τους μπαίνει εμπόδιο εκπαραθυρώνεται πριν καν το καταλάβει.Τα δημοκρατικά στελέχη που είχαν φιλοξενηθεί στον ΛΑΟΣ απο τις παρυφές άλλων πατριωτικών κομμάτων, έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου μ ' αυτά που συμβαίνουν στο κόμμα αυτό.Γιαυτό και οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν καθηλωμένο μέχρι το 4% το πολύ, ενώ τ άλλα μικρά κόμματα συνεχώς ανεβαίνουν.έχουμε πολλά ακόμα να δούμε που αφορούν τρελά πράγματα προερχόμενα απο το κόμμα αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου ποια κόμματα δεν ψαρεύουν ψήφους και από τους «Τούρκους» της Θράκης, περιλαμβάνοντας από αυτούς στα ψηφοδέλτιά τους. Πείτε μου ένα κόμμα του οποίου «Τούρκος» υποψήφιος ή και βουλευτής δεν έχει καταγγείλει την Ελλάδα στην Ευρώπη. Τις πληροφορίες που θα συγκεντρώσετε για να απαντήσετε στα ερωτήματα, να τις βάλετε στον γνωστό τόπο, μήπως και ξελαμπικάρει λίγο η κεφαλή σας.

Παναγιώτης είπε...

Πόση λάσπη και πόσα ψέματα θα πείτε ακόμη για τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον Καρατζαφέρη; Ώς γνωστόν όμως ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρωτο χρόνο χαίρονται.

mediaspotgr είπε...

Το συγκεκριμένο άρθρο ασχολειται με συγκεκριμένα γεγονότα που διαδραματίστηκαν κατά τις τελευταίες εκλογές, όταν τόσο το κόμμα του ΛΑ.ΟΣ όσο και ο πρόεδρος του δεχτήκαν να συμπεριληφθεί ως υποψήφιος στην Ξάνθη ο « Τούρκος», όπως αναφέρει και ο ίδιος, Ιμαμ Αχμετ .

Λόγω αυτού του γεγονότος αποχώρισαν από το κόμμα σας οι 3 υποψήφιοι από το νομό Ξάνθης ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Είναι απορίας άξιο ότι ενώ στο κείμενο μας αναφέρουμε τα περιστατικά, εσείς δεν αμφισβητείται ούτε ένα από αυτά.

Απλώς αντί να απαντήσετε στις συγκεκριμένες καταγγελίες, αναφέρεται γενικούς αφορισμούς. Πράγμα κατανοητό για εκείνους που δεν έχουν να πουν τίποτα επί της ουσίας και το μόνο που θέλουν είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Το ζήτημα όμως παραμένει, δεχτήκατε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο σας ενός «Τούρκου μουσουλμάνου» όπως ο ίδιος ο Ιμαμ Αχμετ αυτοπροσδιορίζεται;

Την ίδια ώρα που ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ στις κορώνες του δίνει με λόγια μαθήματα πατριωτισμού, και όπως γνωρίζεται τα λόγια είναι φτηνά, πόσο μάλλον όταν διαψεύδονται με τις πράξεις. Και τότε δεν είναι μόνο φτηνά, αλλά και ψεύτικα .

Παναγιώτης είπε...

Ο υποψηφιος του ΛΑ.Ο.Σ. είναι απλώς μουσουλμάνος που δηλώνει Έλληνας όχι τούρκος , ο κ. Γεωργίου υπερασπίζεται πάντα την ελληνικότητα της Μακεδονίας, σταματήστε επιτέλους τα ψέματα. Αλλά τι λέω αφού αυτή είναι η δουλειά σας , γιατί δεν μπορεί καθε μέρα και συνέχεια να ασχολείστε με αυτά τα θέματα στο διαδίκτυο, κάποιος σας πληρώνει , κάποιος που έχει τους λόγους του. Εμείς οι απλοί μεροκαματιάρηδες άνθρωποι δυστυχώς δεν μπορούμε να σας συναγωνιστούμε, δεν έχουμε τον χρόνο , λόγω δουλειάς.

mediaspotgr είπε...

Επειδή λοιπόν δεν γνωρίζεται, αν και πιστεύεται, δηλαδή ημιμαθής και οπαδός, να σας πληροφορήσω για να μάθετε επιτέλους, και να μην αποτελεί άλλοθι για τις επιλογές σας, η αγνοία και η ημιμάθεια.

ΑΠΟΦΑΣΗ
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΤΗΣ
ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ Νο 63719/00
του AXMET IMAM κατά της ΕΛΛΑΔΑΣ
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
(Πρώτο Τμήμα) συνεδριάζοντας στι ς 6 Φεβρουαρίου 2003 ως
Τμήμα αποτελούμενο από τους:
Κα F .Tu l k e n s , Πρόεδρο
Κο Κ.Λ.Ρο ζ ά κ η,
Κο P . Lo r e n z e n ,
Kα N . V a j i ć,
Κο Ε . Le v i t s ,
Κα S . Bo t o u c h a r o v a ,
S.Botoucharova,
Κο V . Z agr e b e l s k y, Δ ι κ ασ τ έ ς
όπως και από τον Κο S . N i e l s e n , Αναπλ. Γραμματέα Τμήματος
Σε σχέση με την ανωτέρω προσφυγή που υποβλήθηκε στις
20 Σεπτεμβρίου 2 0 0 0 ,
Σ ε σχέση με τις παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν από τ η ν
- 2 -
εναγόμνη Κυβέρνηση και τις απ ντητικές παρατηρήσεις που
υποβλήθηκαν από τον προσφεύγοντα,
Αφού διασκέφτηκε, αποφασίζει τα εξής:

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Ο προσφεύγων, Κος Αχμέτ Ιμάμ, είναι Έλληνας υπήκοος,
γεννηθείς τ ο 1955 και κάτοικος Ξάνθης. Η Κυβέρνηση
εκπροωπείται από τον Κο Β. Κυριαζόπουλο και τον Κο
Δ .Καλόγηρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ως
Αντιπροσ ώ π ο υ ς τ ο υ Εκπροσώπου τ η ς Κυβ έ ρ ν η σ η ς.
Τα πραγματικά περιστατικά τ η ς υπόθεσης, όπως
υποβλήθηκαν από τα μέρη, μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:
Ο προσφεύγων, που θεωρεί τον εαυτό του μέλος της
Μουσουλμανικής Τουρκικής μειονότητας της Θράκης, είναι
απόφοιτος τ η ς Ειδική ς Παιδαγωγική ς Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.
Εργαζόταν ως διδάσκαλος σ τ α μειονοτικά σχολεία τ η ς Θράκης.
Ο ι συνθήκες της απασχόλησής του δεν διέφεραν από εκείνες τ ω ν
άλλων δημοσίω ν υπαλλήλων…….»

Διαβάστε την απόφαση και ρωτήστε και τους 3 υποψήφιος από την Ξανθή που παραιτηθήκαν από τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι το κόμμα σας συμπεριέλαβε στις λίστες του έναν Τούρκο υποψήφιο.

Όσον αφορά το ποιος πληρώνεται , να ξέρετε ότι πληρώνεται πάντα εκείνος που αποπροσανατολίζει και ψεύδεται. Εκείνος που δεν απαντά με επιχειρήματα σε συγκεκριμένες καταγγελίες και γεγονότα.

Παναγιώτης είπε...

Ἂν εἶναι ἔτσι τὰ πράγματα , δὲν ἔπρεπε σίγουρα νὰ βρίσκεται στὸ ψηφοδέλτιο τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. θὰ κάνω τὴν προσωπική μου ἔρευνα καὶ θὰ ἐπανέλθω.Μοῦ φαίνεται ὅμως πολὺ ''χοντρό'' νὰ συνέβη κάτι τέτοιο. Μπορεῖ νὰ ἔγινε καὶ λόγω του ὅτι δὲν γνώριζαν στὰ κεντρικά του κόμματος , τὶς δραστηριότητες ποὺ καταλογίζετε στὸν συγκεκριμένο ὑποψήφιο.

mediaspotgr είπε...

Για την δίκη σας ενημέρωση σας παραθέτω το παρακάτω link από το νομικό συμβούλιο του κράτους με την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου στην προσφυγή που είχε καταθέσει ο υποψήφιος του ΛΑ.ΟΣ. Ιμαμ Αχμετ.

http://www.nsk.gre64.pdf

Παναγιώτης είπε...

Μέγα ολίσθημα. Καλά και το ότι δεν ήμουν εγώ στην λίστα θα μου πείς τι ήταν;Κανείς δεν είναι τέλειος.
Όσο για τον Γεωργίου δεν αποκαλεί συνεχώς τα σκόπια Μακεδονία , απλώς απευθυνόμενος ειρωνικά στους σκοπιανούς μέσα στο ευρωκοινοβούλιο τους είπε: "Αν λοιπόν πληροίτε όλα τα παραπάνω μέχρι σήμερα κριτήρια ,τότε η Μακεδονία ΣΑΣ, θα είναι έτοιμη προς ένταξη στην Ευρώπη.Αλλά δυστυχώς δεν τα πληροίτε."
Το πήραν αυτό οι προοδευτικάριοι και παραπληροφορούν τον κόσμο.

Παναγιώτης είπε...

Δεν αναφέρετε πουθενά όμως, πως αφού έγινε γνωστή η δράση του, διαγράφηκε αμέσως. Δεν έχουν τέτοια σκουπίδια καμμία θέση στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. Δυστυχώς υπήρξαν και κάποιες άλλες λάθος επιλογές, αλλά λάθη κάνουν όλοι.
Αυτός ο σύνδεσμος: http://www.nsk.gre64.pdf
με το κείμενο σε μορφή pdf δεν ανοίγει.
Στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταδίκασε την Ελλάδα είναι και ο Ροζάκης ο τέως σύμβουλος του Σημίτη ,ο Ροζενστάϊν δηλαδή που ξεμπρόστιασε κάποτε ο Καρατζαφέρης .Τι λέτε να ψήφισε άραγε; Τι άλλο...

Ανώνυμος είπε...

αυτό είναι το link
http://www.nsk.gr/edad/ee64.pdf